Cégünk:

JECA DECOR .-- A dekoratív díszítés vezetője!

A JECA professzionális innovatív vállalatok, amelyek dekoratív anyagokat gyártanak. "Elkötelezett a kárpitokra, az innovációra, mindent megtesz minden terméken", a vállalkozás célja. Az új, tervezett díszítő berendezés számos szabadalmat kapott, köztük a nemzeti "használati mintapéldányokat" és a "szabadalmi szabadalmat". A JECA termékek népszerűek a világ minden táján, például az Egyesült Államokban, Spanyolországban, Olaszországban és más európai országokban, valamint jó értékesítéseik vannak a közel-keleti országokban, Afrikában és stb., Nagy dicséretet nyernek a kereskedők, ügynökök és ügyfelek iránt otthon és külföldön.

Ami a természetből származik, az életre használják! Ez JECA dekoratív Trims


Öt előny:

◆ 15 éves tapasztalat

Szakembereink több tucat szakemberrel rendelkeznek, akik 15 éves tapasztalattal rendelkeznek a terméktervezésben és fejlesztésben. Kiválasztják a magas minőségű rozsdamentes acélból, alumíniumból kristályüveget, természetes kőből, kagylókból és más természetes környezetből származó anyagokat, hogy különböző gyönyörű, előkelő, egyedi díszítőelemeket tervezzenek.


Természetes anyagok kiválasztása

Annak érdekében, hogy az emberek egészségesek legyenek, termékeinkhez természetes környezeti anyagokat használunk, kiválaszthatjuk a természetes kőből, alumíniumból, kristályüvegből, héjakból és egyéb természetes környezetből származó anyagokat, amelyek 304 minőségű rozsdamentes acél keretben vannak keverve.


Kézzel készített és minőségbiztosítás

Az elegáns részletesség, a kézzel készített mintázatok és a magas színvonalú anyagok tisztelete mindent segít a modern stílus meghatározásában.


Nemzeti szabadalmak

2015-ben cégünk több nemzeti szabadalmat kapott, köztük a Design Patent Certificate és a Utility Model Patent Certificate. Ezeket a terveket törvény védi. A szellemi tulajdon tiszteletben tartása, a többszörözési termékek elutasítása!


Széles alkalmazás

Termékeinket széles körben alkalmazzák a határburkolat, a padlóburkolat csúszásgátló vonal szegélyléc és így tovább. Jól illő minden polírozott csempe, rusztikus csempe, fa kerámia csempe, cement csempe, fa padló, bútorok, puha táska, tapéta, tükörkeretek és egyéb építőanyagok.Gyártási folyamat


002生产流程.jpg

Tanúsítványunk

003我的的证书.jpg