Szögek Alumínium Egyenes élvédő csempe L alakzatok

Szögek Alumínium Egyenes élvédő csempe L alakzatok

♦♦ Professzionális gyártója a cserépkárpitnak ♦♦ 10 éves tapasztalat 500 féle termék 10000 négyzetméter ♦♦ Minden termékünk igény szerint testreszabható. ♦♦ Csomagolási és szállítási információk Jeca cég inforamtion Üdvözöljük a kapcsolatot!
Csevegj most

Termék részletek

♦♦ Mi egy professzionális gyártó a csempe berendezés trim

10 éves tapasztalat
500 féle termék
10000 négyzetméter

♦♦ Minden termékünk igény szerint testreszabható. ♦♦

AL718




Csomagolási és szállítási információk


Jeca cég tájékoztatása


Q & A
Q1. Ön gyár vagy kereskedelmi vállalat?
V: önálló gyár, egyablakos szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek, az anyagtól a különböző felületi kezelésekig, a műszaki értékesítésektől a szállításig és az értékesítés utáni értékesítésig, az ügyfelek költségének megtakarítása érdekében, minőséget és időt, a legjobb szolgáltatásokat nyújtja.
2. kérdés: Hol található a gyár? Hogyan lehet meglátogatni?
V: * Üzemünk Nanhai, Foshan, Guangdong, Kína.
* A legközelebbi repülőtér a Guangzhou BaiYun repülőtér.
Q3. Mi az új formák és a tömegtermelés termelési ideje?
A: 7-10 nap az új öntőformák kiépítéséhez, a tömegtermelés körülbelül 20-25 napot vesz igénybe egy 20 gp-ra, 25-30 napra egy 40hq-ra, szükség esetén feldolgozhatja.
Q4. Milyen tanúsítvánnyal rendelkezik?
V: ISO 9001: 2008 tanúsítvánnyal rendelkezik, a gyár megbízható és a minőség garantált.
5. kérdés: Mi a fizetési feltételek?
A: Telegrafikus átvitel (T / T) és a hiteles levél (L / C) .
6. kérdés: Küldhetsz nekem mintát?
V: Igen, a minták ingyenesek, és az áru az Ön oldalán van.

Üdvözöljük a kapcsolatot!

Hot Tags: szögek alumínium egyenes élvédő burkolólap l alakzat, Kína, beszállítók, gyártók, márkák, vásárlás, kedvezmény, alacsony ár, Kínában
Ez az egyéni építési termékek csempe burkolata (a fallapkát is nevezi) egy sima átmenetet teremt a cserép és egy másik, ugyanolyan magasságú padlófelület között, mint a fa vagy szőnyeg. Az Aluminium Tile Trim profil vonzó, befejezett élet teremt, miközben megvédi a lapkát a forgácsolástól. A prémium eloxált alumíniumból készült, ez a profil beépített egyenes élhornyú vonallal rendelkezik, ami gyorsabbá teszi a telepítést, és kiküszöböli a távtartók és a csempe közötti távolságot. Szabványos csomagolás piece * Átlátszó védőfólia vagy pamutpapír az egyes darabok védelme érdekében. * Átlátszó PE film minden köteg / Kraft papíron kívül. * Kis méretű profil, amelyet nagyobb helyekre kell behelyezni, hogy helyet takarítson meg

Vizsgálat

You Might Also Like