Extrudált eloxált alumínium sarok csempe trim Kína szállítója

Extrudált eloxált alumínium sarok csempe trim Kína szállítója

Alumínium extrudálási profil Trim kiegészítők közé tartozik az alumínium szegélyléc, csempe díszítés, zárófedél, lépcső orr, sarokgyűrű, szőnyegfogó, padló átmeneti szalag, T-profil, L profilok, U alakú profil, kerek típus, négyzet típusa, E típus, F típus öntés stb.
Csevegj most

Termék részletek

Alumínium extrudáló profil Trim tartozékok
Alumínium extrudálási profil Trim kiegészítők közé tartozik az alumínium szegélyléc, csempe díszítés, zárófedél, lépcső orr, sarokgyűrű, szőnyegfogó, padló átmeneti szalag, T-profil, L profilok, U alakú profil, kerek típus, négyzet típusa, E típus, F típus öntés stb.  

Alkalmazás
Az alumínium díszítőelemek 3 különböző felületkezeléssel, fa gabona sorozatsal és porral rendelkeznek
bevonat sorozat, polírozó sorozat és fogmosás sorozat, márvány kő textúra sorozat, alkalmazzák a belső kerámia cserép, fal, parketta, padló, szőnyeg, lépcső dekoráció.

AD738AD739AL718AL720-1MAT732AT733

Miért válasszon minket?

1. Előny: Közvetlen gyártás gyár versenyképes ár és minőségellenőrzés, szigorú minőségellenőrzés minden egyes eljáráshoz.

2. Gyors és jó szolgálat, visszatérünk az ügyfelekhez a megkeresésük vagy kérdések megérkezését követő 1 - 2 napon belül.

3. Rugalmasság a termelésben, az ügyfél igényeihez igazodva, függetlenül attól, hogy a kivitel színe, méretei, mennyisége, stílusa.

4. Jó javaslatokat és lehetőségeket és terveket kínálva az ügyfeleknek az ügyfelek pénzének megtakarítására, de ugyanazokat a tervezési elképzeléseket tartsa, amennyit akar.

5. Szakmai csapat - az ügyfelekkel való találkozáskor az értékesítés és a mérnökök szorosan együttműködnek annak érdekében, hogy megfelelő tájékoztatást nyújtsanak az ügyfeleknek, válaszolva az ügyfelek ügyes kérdéseire.

6. Biztosítsa a szállítási dátumot - a Becter soha nem veszi vissza a szállítási időpontra vonatkozó ígéretét, amíg megígérik az ügyfeleknek.

7. Értékesítés utáni értékesítés utáni szerviz, professzionális szolgáltatást nyújtó személy, miután nyomon követik az ügyfelek visszajelzéseit vagy észrevételeit, és jó javaslatokat kínálnak és a legjobb megoldást találják a problémák megoldására az ügyfelek nyereségének megtartása érdekében, még ha bármilyen probléma merül fel.

8. Exportengedély és áruellenőrzési engedély: Saját nyersanyag-ellenőrzési engedéllyel és kiviteli engedéllyel rendelkezünk, van profi exportszolgálati személy.

GYIK az értékes idő megmentéséhez!

1.Q: Mit tehetsz?

V: Gyár, szakosodott rozsdamentes acél burkolatok, alumínium csempe és dekorativw díszítés több mint 14 éve. .OEM és ODM áll rendelkezésre.

2.Q: Kaphatok néhány mintát?

V: Igen, mintavételi sorrend áll rendelkezésre a minőségellenőrzéshez és a piaci vizsgálathoz.

3.Q: Mi a termék kiváló tulajdonságai?

A (1) környezetvédelem, nulla formaldehid, kivéve a nehézfémeket, lakkmentes és vízálló, nedvességálló és tűzálló, nem elérhető és fűrészelt;

(2) páratlan előnye van a szállodák, bevásárlóközpontok, beltéri lakberendezési és egyéb mérnöki alkalmazások számára.

4.Q: Hogyan működik a gyár a minőségellenőrzés tekintetében?

A: A minőség prioritás. Mindig nagy jelentőséget tulajdonítunk a minőségellenőrzésnek a gyártás kezdetétől a végéig. A csomagolás és a szállítás előtt minden terméket teljes körűen ellenőrizni fog.

5.Q: Meg tudod csinálni a CO, az A forma, az E forma, az F forma stb.

V: Igen, felajánlhatjuk neked.


Lépjen kapcsolatba velünk
名片

Hot Tags: extrudált, eloxált alumínium sarokcsempe berendezés Kínából, Kínából, beszállítók, gyártók, márkák, vásárlás, kedvezmény, alacsony ár, Kínában

Vizsgálat

Akár ez is tetszhet