JECA dekoratív tükör fém rozsdamentes acél csempe vágás

JECA dekoratív tükör fém rozsdamentes acél csempe vágás

Anyag: SUS304 rozsdamentes acél és üveg Vezetési idő: 15-25 nap a rendelés mennyisége szerint Termelés, 100% kézzel készített
Csevegj most

Termék részletek

JECA - A dekoratív díszítő vezetője!

A JECA egy professzionális innovatív vállalkozás, amely dekoratív anyagokat gyárt. "A trimmekre, az innovációra, az összes termékre a legjobbat szánni" a vállalkozás célja. Az új, tervezett dekoratív díszítés számos szabadalmat kapott, beleértve a nemzeti "használati modell szabadalmat" és a "tervezési szabadalmat". Az Egyesült Államokba, Spanyolországba, Olaszországba és más európai országokba és a Közel-Kelet országaiba exportáltuk a kárpitokat, nagy dicséretet nyertek a kereskedőktől, ügynököktől és ügyfelektől itthon és külföldön.

Hisszük, hogy a természetből származik az élet!A rozsdamentes acélból készült dekoratív csempe berendezés tökéletes választás másokhoz képest.


A Jeca professzionális burkolólap gyártás, mely Foshanban, Guangdongban, Kínában található. Üdvözöljük, hogy látogasson el gyárunkba.


Több népszerű tervezést szeretne

Ha szüksége van mintákra, csak tudassa velünk!


Hot Tags: jeca dekoratív tükör fém rozsdamentes acél csempe berendezés, Kína, beszállítók, gyártók, márkák, vásárlás, kedvezmény, alacsony ár, gyártott Kínában

Vizsgálat

You Might Also Like