304 Egyedi design rozsdamentes acél kristály gyémánt

304 Egyedi design rozsdamentes acél kristály gyémánt

Kézzel készített és minőségbiztosítási rozsdamentes acél dekoratív falcsempe határok népszerűek az amerikai piacokon, van ISO tanúsítás és elnyerte a Nemzeti Szabadalmak. SPEC. Hossz opció: 600MM/800MM/1200MM/2440MM Anyag: SUS304 minőségi üveg és kő SUS felületkezelés: Csiszolt.Kézzel készített és minőségbiztosítási rozsdamentes acél bólkészült csempe határok népszerűek az amerikai piacokon, van ISO tanúsítás és elnyerte a Nemzeti Szabadalmak. Természetes kő, üveg, gyanta és alumínium keverve 304 minőségi csiszolt rozsdamentes acél keretben.
Csevegj most

Termék részletek

Kézzel készített és minőségbiztosítási rozsdamentes acél dekoratív falcsempe határok népszerűek az amerikai piacokon, van ISO tanúsítás és elnyerte a Nemzeti Szabadalmak.


 


Hossz opció:600MM/800MM/1200MM/2440MM

Anyag:SUS304 minőségi kristály és gyémánt

SUS felületkezelés:Fényes

Megjegyzés: Megfelelő sarkok / végsapkák állnak rendelkezésre.


Mire használják a JECA DECOR PRODUTS-t?

Környezeti anyag – rozsdamentes acél, Lehet használni sok éven át. Kézzel készített munkatársaink, helyezze be a mozaikok egyenként, akkor nem távolítja el még át év. USA piac szükséges tervek, forró eladó.

1548050409(1)

Rögzített két fali csempe a fürdő, bevásárlóközpont, szállodák, ingatlan villa, konyha, stb, a csempe szélén sarok védelem és dekoráció.

 Cégünk:

Jeca DECOR gyár vagyunk Foshanban,

Gyártunk és értékesítünk:
-Rozsdamentes acél csempe trim profil
- rozsdamentes acél mozaik dekoráció szegélykárpit
-alumínium gyémánt dekor szegély kárpitozás

-alumínium csempe kárpitozás

Csak mondja el az ötletét, és valóra váltjuk az ötletét!!!

image


Hot Tags: 304 egyedi design rozsdamentes acél kristály gyémánt, Kína, szállítók, gyártók, márkák, vásárlás, kedvezmény, alacsony ár, Kínában készült

Vizsgálat

You Might Also Like