Dekoratív, élvédő profil

Dekoratív, élvédő profil

A JECA szegélyek hatékony és vonzó szélvédelmet biztosítanak a burkolólapok számára, amelyeket általában szőnyeg, a tágulási csuklók vagy a lépcsők dekoratív szegélyei határolnak. A profil diszkrét, minimálisan feltárható, ami ideális a padlóburkolatok közötti elegáns átmenet kialakításához. Új! Most kapható 10 '(3,05 m) hosszúságban Megakadályozza a csempe csempe megmunkálását Ideális padlóburkolatok létrehozásához Ideális padlóburkolatokhoz, ahol a csempe szőnyeg vagy fa szegélyezi. átmenetek A rögzítő láb speciális sugár perforációval van ellátva, így a profil görbék kialakításához 87 ° -os meredekség a pontterhelés átviteléhez és a csempe élek védelméhez.
Csevegj most

Termék részletek

201804081357077380775

Funkció

A JECA élek kialakítása úgy van kialakítva, hogy a burkolólapok szegélyét biztosítsa. A tipikus alkalmazások közé tartozik az élvédelem, ahol a csempe szőnyeg, a tágulási csuklók, vagy a lépcsők dekoratív szegélye.

A JECA szegélyek rozsdamentes acélból készülnek. A profil egy trapéz alakú perforált rögzítő lábát tartalmaz, amely a csempe alatti habarcskötegben van rögzítve, és egy 87 ° -os ferde függőleges falszakasz, amely a terhelési pontokat a felületre és a burkolatra helyezi, miközben védi a csempe élét a sérülésektől. egy 5 ° -os ferde felső peremmel és a horgonyzó láb / függőleges szakasz felületén található filé, amely fokozza az élvédelmet a csempe feszültségeinek csökkentésével, és 1/4 "(6 mm-nél) nagyobb méretekben beépített csatlakozó távtartóval rendelkezik. meghatározott csíküreg a csempe és a profil között.

A JECA élek rögzítő lábai minden anyagban speciális R sugarú perforációval rendelkeznek, így a profil görbék kialakítására használható.

SBP024111

SB004-1

sb024xiangqing

  • Telepítés


J EC A szélek kialakítása úgy van kialakítva, hogy a burkolólapok szegélyét biztosítsa. A tipikus alkalmazások közé tartozik az élvédelem, ahol a csempe szőnyeg, a tágulási csuklók, vagy a lépcsők dekoratív szegélye.

A profil egy trapéz alakú perforált rögzítő lábát tartalmaz, amely a csempe alatti habarcskötegben van rögzítve, és egy 87 ° -os ferde függőleges falszakasz, amely a terhelési pontokat a felületre és a burkolatra helyezi, miközben védi a csempe élét a sérülésektől. A JECA élek tömör sárgaréz, alumínium és eloxált alumínium díszítéssel, 5 ° -os ferde felső karimával és filével rendelkeznek a rögzítő láb / függőleges szakasz interfészen, hogy fokozzák az élvédelmet a csempe terhelésének csökkentésével, és 1 / 4 mm-es (6 mm-es), beépített csatlakozó távtartóval rendelkezik, amely meghatározott csőüreget hoz létre a csempe és a profil között.

201902231528123773743201902231528207897132

  • Karbantartás

JECA DR A dekoratív profil nem igényel különleges karbantartást és gondozást, és ellenáll a penésznek és a gombáknak. Tisztítsa meg a profilokat a szokásos háztartási tisztítószerekkel.

Nemesacél esetén ne használjon súrolószert.

contact us

Hot Tags: dekoratív, szélvédő profil, Kína, beszállítók, gyártók, márkák, vásárlás, kedvezmény, alacsony ár, gyártott Kínában

Vizsgálat

Akár ez is tetszhet