Dekoratív profil egy kifejezett, látható felülettel

Dekoratív profil egy kifejezett, látható felülettel

A JECA DR dekoratív profilja a falaknak, vászonburkolatoknak és csempe alapoknak. A profil kifejezetten látható felületet hoz létre, amely tiszta vonalat hoz létre a csempe élek mentén és lehetővé teszi a dekoratív kialakítást. Új! Jelenleg 10 '(3,05 m) hosszúságban kapható Megakadályozza a csempe élek forgácsolását. A falak felületén dekoratív profilként van kialakítva. Integrált csatlakozó távtartó, amely a csempe és a profil között meghatározott kötésüreget hoz létre 90 ° -os külső sarokelemek. Rozsdamentes acél
Csevegj most

Termék részletek

201804081357077380775

 • Funkció


 
A JECA DR dekoratív 304 rozsdamentes acél, dekoratív profilja a falak és a szegélylécek számára. A profil egy trapéz alakú perforált rögzítő lábat tartalmaz, amely a csempe alatt a habarcsköteg bevonatában van rögzítve, és egy látható, látható felület, amely tiszta vonalat hoz létre a csempe élek mentén és lehetővé teszi a dekoratív kialakítást.

A JECA DR dekoratív a falfelületeken belül is használható. például, ha más burkolóanyagokat, például gipszet, tapétát vagy csempéket kell csatlakoztatni.


DR详情DRxxDRXXX


 • Telepítés


 • 1. A JECA DR dekoratív 1/4 "- 1/2" (6-12,5 mm) lapokkal használható.

  2. Fogazott simítóval használjon vékony habarcsot a profilba helyezett területre. Ha a JECA DR dekoratív profilt külső fal sarok szegélyeként használjuk, először egy falat csempézzünk be; majd a vékony habarcsot a második fal sarokterületén át simítsa.

  3. Nyomja be a profil perforált rögzítő lábát a habarcsba és igazítsa.

  4. A perforált rögzítési lábon át simítsa meg a vékony habarcsot, hogy biztosítsa a csempék szélének teljes lefedettségét és támogatását.

  5. A csempe szilárdan beágyazható. Megjegyzés: A JECA DR dekoratívnak nagyobbnak kell lennie, mint a csempézett felület.

  6. Állítsa be a lapkát, és hagyjon kb. 1/16 "- 1/8" (1,5-3 mm) habarcsot.

  7. Töltse fel teljesen a hézagot a habarccsal vagy az anyaggal.

  8. Olyan anyagokkal és szerszámokkal dolgozzon, amelyek nem karcolják meg vagy károsítják az érzékeny felületeket. A beállítási anyagokat azonnal el kell távolítani.

新闻1新闻2

 • Karbantartás

JECA DR A dekoratív profil nem igényel különleges karbantartást és gondozást, és ellenáll a penésznek és a gombáknak. Tisztítsa meg a profilokat a szokásos háztartási tisztítószerekkel.

Nemesacél esetén ne használjon súrolószert.

contact us

Hot Tags: díszes profil, kifejezett, látható felület, Kína, beszállítók, gyártók, márkák, vásárlás, kedvezmény, alacsony ár, gyártott Kínában

Vizsgálat

Akár ez is tetszhet