Dekoratív rozsdamentes acél csempe trimmelés kristály, titán arany és tükör befejezéssel

Dekoratív rozsdamentes acél csempe trimmelés kristály, titán arany és tükör befejezéssel

A színes, 304 rozsdamentes acélból készült darabok 3D-s hatásai a tükör polírozott felülete 304 minőségű rozsdamentes acél keretben. Érezze magát unalmasan a fürdőszobában? Sima, tiszta, geometrikus alakzatok elengedhetetlenek a kortárs stílusban. A 3D grafika egy nagyszerű mód a mélység és az érdeklődés növelésére egy szobában. Ne félj, hogy nem kell menni, és vásárolni egy óriási szobrot, hogy ugorjon erre a trendre. Melody sorozatú elemek, mint a dekoratív falbélések, jól illeszkednek a megjelenéshez.
Csevegj most

Termék részletek

Modell: JM
Dekoratív díszítés - rozsdamentes acél
Hossz: 600MM / 800MM / 1200MM / 2440MM
Szélesség: 65MM
Súly: 3KG

SS befejezés: tükör


A 12 hüvelykes metszet egy fém öntvény, kézzel csiszolt, polírozott és többféle kivitelben kapható, amely összehangolható a szekrényével, a bútorokkal és az építészeti ajtókkal. Könnyen és biztonságosan beilleszthető a diffúzorba. A lakberendezési tervek összekapcsolódnak a lapos és kiterjesztett diffúzorokkal (felvillanó akció), és a telepítés során vághatók. Az Oceana kialakítását az óceán határtalan vizei ihlette.

JY32021JY65051JY 详情JY3lépjen kapcsolatba velünk

Hot Tags: dekoratív rozsdamentes acél csempe díszítés kristályos, titán arany és tükör kivitelben, Kína, beszállítók, gyártók, márkák, vásárlás, kedvezmény, alacsony ár, gyártott Kínában

Vizsgálat

Akár ez is tetszhet