Dupla sín szegély profil kötő akcentus csempe számára

Dupla sín szegély profil kötő akcentus csempe számára

A JECA Dekoratív díszítés egy kettős sínű profilcsík profil, melynek bemélyedése egy olyan mező, amelyhez a mező vagy az akcentus lapka kapcsolódik. Tervezői ékezetek létrehozása a falakon, a székeken és más dekoratív alkalmazásoknál Megakadályozza a csempe élek forgácsolását A beépített csuklós távtartó, amely egy meghatározott csuklóüreget hoz létre az ékezetes csempe és a profil között. , 90 ° -os külső rendelés és zárófedél Különböző rozsdamentes acélból készült
Csevegj most

Termék részletek

201804081357077380775

  • Funkció


 
A JECA Dekoratív díszítés egy kettős sínű profilcsík profil, melynek bemélyedése egy olyan mező, amelyhez a mező vagy az akcentus lapka kapcsolódik.

Hozzon létre tervezői ékezeteket a falakon, székléceken és más dekoratív alkalmazásoknál
Megakadályozza a csempe élek aprítását.

Beépített csatlakozó távtartóval rendelkezik, amely meghatározott kötésüreget hoz létre az akcentuslap és a profil között.


Az univerzális tartozékdarab 90 ° -os belső sarok, 90 ° -on kívüli rendelés és végfedél előállításához használható
Különböző rozsdamentes acélból készült.

DR详情DRxxDRXXX


  • Telepítés

1. Állítsa be a csempéket olyan területre, ahol a DR-t funkciósávként kell telepíteni.

2. Fogazott simítóval használjon elegendő mennyiségű vékony habarcsot erre a területre és / vagy a DR hátoldalára, és nyomja meg a profilt a habarcsba és igazítsa. Hagyjon kb. 1/16 "- 1/8" (1,5-3 mm) helyet a profil és a lapka között.

Megjegyzés: DR is rögzíthető az aljzathoz rögzítőelemekkel.

3. Állítsa be a szomszédos csempe sorát. Hagyjon kb. 1/16 "- 1/8" (1,5-3 mm) helyet a profil és a lapka között.

4. Ahhoz, hogy a csempe a DR felületén legyen, vékony habarcsot kell használni a csempe hátoldalára egy margó simítóval. Nyomja a hátsó vajas lapokat a profil felületére, ügyelve arra, hogy a habarcsot teljesen illessze a fúrólyukakba. A csempézett felületnek egybe kell esnie a profil külső szélével.

Megjegyzés: A süllyesztett felület legfeljebb 2 "(51 mm) szélességű lapkákat használ.

5. Töltse fel teljesen a hézagot a habarccsal vagy az anyaggal.

6. Olyan anyagokkal és szerszámokkal dolgozzon, amelyek nem karcolják meg vagy károsítják az érzékeny felületeket. A beállítandó anyagokat azonnal el kell távolítani, különösen az alumíniumból.

Megjegyzés: A belső sarkok és a külső sarkok / zárófedélek illeszkedése rendelkezésre áll. A sarkok / zárókupakok vékony habarcsot tartanak a helyén. A tartozékok behelyezése előtt töltse fel a profil végeit vékony habarcskal.

  • 新闻1

新闻2


  • Karbantartás

A JECA DR dekoratív profilja nem igényel különleges karbantartást és gondozást, és ellenáll a penésznek és a gombáknak. Tisztítsa meg a profilokat a szokásos háztartási tisztítószerekkel.

A rozsdamentes acél esetében ne használjon súrolószert.

contact us


Hot Tags: kettős vasúti szegélyprofil az ékezetes csempe ragasztásához, Kína, beszállítók, gyártók, márkák, vásárlás, kedvezmény, alacsony ár, gyártott Kínában

Vizsgálat

You Might Also Like