Kiváló minőségű, kézzel készített rozsdamentes acél kristály gyémánt

Kiváló minőségű, kézzel készített rozsdamentes acél kristály gyémánt

A kézzel készített és a minőségbiztosítású rozsdamentes acélból készült fali csempe szegélyek népszerűek az amerikai piacokon, ISO tanúsítvánnyal rendelkezünk és elnyertük a nemzeti szabadalmakat. SPEC. Hosszúsági lehetőség: 600MM / 800MM / 1200MM / 2440MM Anyag: SUS304 minőségi üveggel és kővel SUS felületkezelés: csiszolt. A kézzel készített és minőségbiztosító rozsdamentes acélból készült dekoratív fali csempe szegélyek népszerűek az amerikai piacokon, ISO tanúsítvánnyal rendelkezünk és elnyertük a National Szabadalmak. Természetes követ, üveget, gyantát és alumíniumot használunk 304 minőségű csiszolt rozsdamentes acél keretben.
Csevegj most

Termék részletek

A kézzel készített és a minőségbiztosítású rozsdamentes acélból készült fali csempe szegélyek népszerűek az amerikai piacokon, ISO tanúsítvánnyal rendelkezünk és elnyertük a nemzeti szabadalmakat.Hossz opció: 600MM / 800MM / 1200MM / 2440MM

Anyag: SUS304 minőségi kristállyal és gyémánttal

SUS felületkezelés: Fényes

Megjegyzés: Megfelelő sarkok / végzárók állnak rendelkezésre.


MILYEN FELHASZNÁLÓ JECA DECOR TERMÉKEKET?

Környezeti anyag - rozsdamentes acél, sok évig használható. Munkásaink által készített kézzel helyezze be a mozaikokat egyesével, még évekig sem távolítja el. Az USA piacán formatervezésre volt szükség, forró eladásra.


Két falcsempe között rögzítve a fürdõszobához, a bevásárlóközponthoz, a szállodákhoz, a birtokhoz tartozó villához, a konyhához stb.Cégünk:

Mi vagyunk a JECA DECOR gyár Foshanban,

Gyártunk és értékesítünk:
-rozsdamentes acél cseréplemez profil
- rozsdamentes acél mozaik dekor szegéllyel
-alumínium gyémánt dekor szegély

-alumínium burkolólap

Csak mondd el nekünk az ötletedet, mi megvalósítjuk az ötleted !!!

image


Hot Tags: kiváló minőségű, kézzel készített rozsdamentes acél kristály gyémánt, Kína, beszállítók, gyártók, márkák, vásárlás, kedvezmény, alacsony ár, Kínában készült

Vizsgálat

You Might Also Like