Jeca DR1014 divatos rozsdamentes acél fürdőszoba dekoratív szegély

Jeca DR1014 divatos rozsdamentes acél fürdőszoba dekoratív szegély

fényes ezüst, fényes arany, fényes barna, fényes fekete, csiszolt ezüst, szálcsiszolt arany, csiszolt barna, csiszolt fekete Méret: 1200mm / 2440 Anyag: SUS304, gyémánt SS kivitel: Tükör / csiszolt
Csevegj most

Termék részletek

Jeca DR1014 Divat rozsdamentes acél fürdőszoba dekoratív szegély

Nipic_3086890_20120910141533625341
Miért válasszon minket?

 

Öt A dvantages:

15 Y E fül tapasztalat

Van egy professzionális csapatunk , több tucat technikussal, akik 15 éves tapasztalattal rendelkeznek a termék tervezésében és fejlesztésében. A rozsdamentes acél, az alumínium és a kristályüveg, a természetes kő, a kagyló és más természetes környezeti anyagok kiválasztása a gyönyörű, előkelő, egyedi dekorációval.

 

N atural M aterialok kiválasztása

A magas hőmérsékletnek ellenálló és kopásálló termékek biztosításához az n atural kő, alumínium, kristályüveg, kagyló és egyéb természetes környezetvédelmi anyagok, melyeket 304 minőségű rozsdamentes acél keretben választunk ki .

 

Kézi készítés és más minőség A biztosítás

Az elegáns, részletezett, kézzel készített mintázatok és a kiváló minőségű anyagok tisztelete segít a modern stílus meghatározásában.

 

Nemzeti P atents

2015- ben cégünk számos nemzeti szabadalmat kapott, köztük   a Szabadalmi Szabadalmi Tanúsítvány és a Segédprogram Modell szabadalmi tanúsítvány.   Ezek a tervek törvény által védettek . Tiszteletben tartsák a szellemi tulajdonjogokat, megtagadják a ház termékeit!

 

Széles alkalmazás

Termékeinket széles körben alkalmazzák a csempe, antik csempe, fa tömb, cement csempe, fapadló, bútor, puha táska, tapéta, képkeret és egyéb építőanyagok mozaik és záróél támogatásával. Mindenféle építőanyagot és terméket művésziebbé és tökéletesebbé teheti a Jeca dekorációval!

Több más választás
Üdvözöljük a vizsgálatban!

Hot Tags: jeca dr1014 divat rozsdamentes acél fürdőszoba dekoratív szegély, Kína, beszállítók, gyártók, márkák, vásárlás, kedvezmény, alacsony ár, gyártott Kínában
JECA DECOR .—— A dekoratív díszítő vezetője! A JECA egy professzionális innovatív vállalkozás, amely dekoratív anyagokat gyárt. "A trimmekre, az innovációra, az összes termékre a legjobbat szánni" a vállalkozás célja. Az új, tervezett dekoratív díszítés számos szabadalmat kapott, beleértve a nemzeti "használati modell szabadalmat" és a "tervezési szabadalmat". A JECA termékei népszerűek a világ minden tájáról, mint például az Egyesült Államok, Spanyolország, Olaszország és más európai országok, és jó árúak a közel-keleti országokban, Afrikában stb., Nagy dicséretet kapnak a kereskedőktől, ügynököktől és ügyfelektől otthon és külföldön. A természetből származik az élet! Ez a JECA dekoratív kárpit. Van egy professzionális csapatunk, több tucat technikussal, akik 15 éves tapasztalattal rendelkeznek a terméktervezésben és fejlesztésben. fényes ezüst, fényes arany, fényes barna, fényes fekete, csiszolt ezüst, szálcsiszolt arany, csiszolt barna, csiszolt fekete Méret: 1200mm / 2440 Anyag: SUS304, gyémánt SS kivitel: Tükör / csiszolt

Vizsgálat

You Might Also Like