Tükör dekoratív rozsdamentes acél kerámia cserép

Tükör dekoratív rozsdamentes acél kerámia cserép

Színválaszték: fényes ezüst, fényes arany, fényes barna, fényes fekete, csiszolt ezüst, csiszolt arany, csiszolt barna, csiszolt fekete Méret: 1200mm / 2440 Anyag: SUS304, gyémánt SS kivitel: Tükör / csiszolt
Csevegj most

Termék részletek

JECA DECOR Magas végű 304 arany tükör dekoratív rozsdamentes acél kerámia csempe


Miért válasszon minket?

 

Öt A dvantages:

15 Y E fül tapasztalat

Van egy professzionális csapatunk , több tucat technikussal, akik 15 éves tapasztalattal rendelkeznek a termék tervezésében és fejlesztésében. A rozsdamentes acél, az alumínium és a kristályüveg, a természetes kő, a kagyló és más természetes környezeti anyagok kiválasztása a gyönyörű, előkelő, egyedi dekorációval.

 

N atural M aterialok kiválasztása

A magas hőmérsékletnek ellenálló és kopásálló termékek biztosításához az n atural kő, alumínium, kristályüveg, kagyló és egyéb természetes környezetvédelmi anyagok, melyeket 304 minőségű rozsdamentes acél keretben választunk ki .

 

Kézi készítés és más minőség A biztosítás

Az elegáns, részletezett, kézzel készített mintázatok és a kiváló minőségű anyagok tisztelete segít a modern stílus meghatározásában.

 

Nemzeti P atents

2015- ben cégünk számos nemzeti szabadalmat kapott, köztük   a Szabadalmi Szabadalmi Tanúsítvány és a Segédprogram Modellszabadalmi Tanúsítvány.   Ezek a tervek törvény által védettek . Tiszteletben tartsák a szellemi tulajdonjogokat, megtagadják a ház termékeit!

 

Széles alkalmazás

Termékeinket széles körben alkalmazzák a csempe, antik csempe, fa tömb, cement csempe, fapadló, bútor, puha táska, tapéta, képkeret és egyéb építőanyagok mozaik és záróél támogatásával. Mindenféle építőanyagot és terméket művésziebbé és tökéletesebbé teheti a Jeca dekorációval!

Több más választásÜdvözöljük a vizsgálatban!

Hot Tags: tükör dekoratív rozsdamentes acél kerámia cserép berendezés, Kína, beszállítók, gyártók, márkák, vásárlás, kedvezmény, alacsony ár, gyártott Kínában
Hosszúság: 1200mm / 2440mm Csomag: 20 db / karton Szélesség: 30mm Magasság: 10 mm Rozsdamentes acél: 304 MOQ: 100 db Csempe tartozék típusa: Csempe kárpit Anyag: SUS304, Gyémánt Használja: Border, Wall, Floor, Bútor, SS ajtó befejezése: Tükör

Vizsgálat

You Might Also Like