SS Anyag Matel Corner Tile Trim

SS Anyag Matel Corner Tile Trim

Színválaszték: fényes ezüst, fényes arany, fényes barna, fényes fekete, csiszolt ezüst, csiszolt arany, csiszolt barna, csiszolt fekete Méret: 1200mm / 2440 Anyag: SUS304, gyémánt SS kivitel: Tükör / csiszolt
Csevegj most

Termék részletek

Csempe kiegészítők Típus és SS Anyag matel sarokcsempeFoshan Squisita Építőanyag Co., Ltd. - A dekoratív díszítő vezetője!

A Squisita Építőanyag egy professzionális, innovatív cég , amely dekoratív anyagokat gyárt. "A trimmekre, az innovációra, az összes termékre a legjobbat szánni" a vállalkozás célja. Az új, tervezett dekoratív díszítés számos szabadalmat kapott, beleértve a nemzeti "használati modell szabadalmat" és a "tervezési szabadalmat". Az Egyesült Államokba, Spanyolországba, Olaszországba és más európai országokba és a Közel-Kelet országaiba exportáltuk a kárpitokat, nagy dicséretet nyertek a kereskedőktől, ügynököktől és ügyfelektől itthon és külföldön.

Squisita Építőanyag , hiszünk abban, hogy a természetből származik az élet!
Miért válasszon minket?

Öt A dvantages:

15 Y E fül tapasztalat

Van egy professzionális csapatunk , több tucat technikussal, akik 15 éves tapasztalattal rendelkeznek a termék tervezésében és fejlesztésében. A rozsdamentes acél, az alumínium és a kristályüveg, a természetes kő, a kagyló és más természetes környezeti anyagok kiválasztása a gyönyörű, előkelő, egyedi dekorációval.

 

N atural M aterialok kiválasztása

A magas hőmérsékletnek ellenálló és kopásálló termékek biztosításához az n atural kő, alumínium, kristályüveg, kagyló és egyéb természetes környezetvédelmi anyagok, melyeket 304 minőségű rozsdamentes acél keretben választunk ki .

 

Kézi készítés és más minőség A biztosítás

Az elegáns, részletezett, kézzel készített mintázatok és a kiváló minőségű anyagok tisztelete segít a modern stílus meghatározásában.

 

Nemzeti P atents

2015- ben cégünk számos nemzeti szabadalmat kapott, köztük   a Szabadalmi Szabadalmi Tanúsítvány és a Segédprogram Modell szabadalmi tanúsítvány.   Ezek a tervek törvény által védettek . Tiszteletben tartsák a szellemi tulajdonjogokat, megtagadják a ház termékeit!

 

Széles alkalmazás

Termékeinket széles körben alkalmazzák a csempe, antik csempe, fa tömb, cement csempe, fapadló, bútor, puha táska, tapéta, képkeret és egyéb építőanyagok mozaik és záróél támogatásával. Mindenféle építőanyagot és terméket művésziebbé és tökéletesebbé teheti a Jeca dekorációval!

Több más választásÜdvözöljük a vizsgálatban!

Hot Tags: ss anyag matel sarok csempe berendezés, Kína, beszállítók, gyártók, márkák, vásárlás, kedvezmény, alacsony ár, gyártott Kínában
Galvanizáló színes 304 minőségű rozsdamentes acél váz lézeres mintázattal és gyémánt díszítéssel. Laborkerékpár Ruby sorozat teljes kézműves munkával. Ez nem csak termék, hanem műalkotás is. egy modern stílusú teret definiálni. Termékeinket széles körben alkalmazzák a határlapok, a padlóburkolat elleni csúszásgátló vonalak és így tovább. Jól illeszkedik minden csiszolt csempe, rusztikus csempe, fából készült kerámia, cementcserép, fa padló, bútor, puha táska, falipar, tükörkeretek és egyéb építőanyagok.

Vizsgálat

You Might Also Like