Rozsdamentes acél öböl alakú profil belső falakhoz és padlóhoz / talajhoz

Rozsdamentes acél öböl alakú profil belső falakhoz és padlóhoz / talajhoz

JECA SY045 A csempézés egy öböl alakú profil, amely egyetlen rögzítési lábazattal rendelkezik, amely vonzó, tiszta és karbantartást nem igénylő alternatívát kínál a falfelületek és a munkalapok / backsplash és a padló / fal átmenetek számára. Úgy tervezték, hogy a falak sarkaihoz, a munkalapokhoz és a backsplash átmenetekhez és a padló / fal átmenetekhez alkalmazzanak olyan alkalmazásokban, ahol korlátozott mozgás várható. Megszünteti a tömítés szükségességét. egyszerű Ideális a magas egészségügyi követelményeknek megfelelő csempézett környezetben, mint pl. a kereskedelmi konyhák, a fürdőszobák és az élelmiszer-feldolgozó üzemek 90 ° -os külső sarkai két konfigurációban állnak rendelkezésre: a lekerekített sarok a RONDEC-hoz illeszkedik és a négyszögletes sarok a QUADEC-hoz illeszkedik.
Csevegj most

Termék részletek

Funkció


A JECA SY045 csempe berendezés egy trapéz alakú perforált lábazatot tartalmaz, amely a habarcsköteg kabátjába és a látható felületet képező öbölszakaszba van rögzítve.

A profil 3/8 "(10 mm) sugara miatt a JECA SY045 csempe vonzó választás a pult / backsplash átmenetekhez, mivel megakadályozza a szennyeződés felhalmozódását és egyszerűvé teszi a tisztítást. elvárt.

JECA SY045 A csempe burkolat megakadályozza a felszíni víz behatolását, és megfelel a kereskedelmi konyhák, fürdőszobák és élelmiszer-feldolgozó üzemek karbantartási és higiéniai követelményeinek, vagy bármilyen csempézett környezetben, ahol egészségügyi öblöket kívánunk.

JECA SY045 A csempézés eloxált alumíniumból és színezett alumíniumból áll rendelkezésre.

Tartozékok a JECA SY045 csempe berendezéshez: belső és külső sarkok, csatlakozók és zárókupakok.

Külső sarkok a JECA SY045-hez integrálhatók.

SY0454


SY0453SY0451


  • Telepítés

  • 1. Válassza ki a profilt a lapka vastagságának és formátumának megfelelően.

  • 2. Egy fogazott simítóval használjon vékony habarcsot azon a területen, ahol a trapéz perforált rögzítő lábak kerülnek elhelyezésre.

  • 3. Nyomja a profil perforált rögzítő lábát (héjait) a habarcsba. Megjegyzés: A lapka behelyezése előtt szerelje be a belső és külső sarkokat, csatlakozókat és zárófedeleket. A megfelelő illeszkedés eléréséhez szükség lehet vékony habarcs vagy hasonló habarcs használatára.

  • 4. Simítsa meg a vékony habarcsot, ahol a csempe telepíthető.

  • 5. A burkolólapokat szilárdan beágyazza, biztosítva a csempék szélének teljes lefedettségét és támogatását, és illeszkedjen a profil tetejéhez. Állítsa be a csempéket az integrált csatlakozó távtartóba, amely biztosítja az 1/16 "- 1/8" (1,5-3 mm) egyenletes csatlakozást.

  • 6. Töltse fel teljesen a hézagokat a habarccsal vagy az anyaggal.

201902231528123773743201902231528207897132


Karbantartás

  JECA SY045 A csempézés nem igényel különleges karbantartást és gondozást, és ellenáll a penésznek és a gombáknak. Tisztítsa meg a profilt a szokásos háztartási tisztítószerekkel. A rozsdamentes acélból készült 304 anyag nem használ dörzsölő tisztítószert. contact us

Hot Tags: rozsdamentes acél öböl alakú profil belső fal sarkok és padló / wal, Kína, beszállítók, gyártók, márkák, vásárolni, kedvezmény, alacsony ár, gyártott Kínában

Vizsgálat

You Might Also Like