Rozsdamentes acélból készült kőburkolatok

Az „Új hagyományos” néven ismert Karida sorozat stílusa tisztább vonalakkal, természetes színnel, természetes anyagokkal és 3D szögekkel, organikusabb formákkal frissíti a hagyományos és az évjáratot. Az eredmény lazán kifinomult, kényelmes, szögletes természetes kőből készült darabok csiszolt 304 minőségű rozsdamentes acél keretbe , klasszikus érzések. 3D-s szögű természetes kőforgácsok a 304 minőségű rozsdamentes acél vázzal teszik a szobáját kiváló minőségűvé. Ma a természetes kő egyre inkább bejut a mindennapi otthonokba, különösen a fürdőszobákba. Ha van kőfala vagy padló, fontolja meg ugyanazon kőalkalmazás más helyiségben történő használatát. Az elemek egész téren történő ismétlése egységes pillantást eredményez, amelyet a szem értékelni fog.
Csevegj most

Termék részletek

Dekoratív csempe díszítés

A termék bemutatása


Az „Új hagyományos” néven ismert Karida sorozat stílusa tisztább vonalakkal, természetes színnel, természetes anyagokkal és 3D szögekkel, organikusabb formákkal frissíti a hagyományos és az évjáratot. Az eredmény lazán kifinomult, kényelmes, szögletes természetes

kődarabok szálcsiszolt 304 minőségű rozsdamentes acél keretbe, klasszikus érzések. 3D-s szögű természetes kőforgácsok beillesztése A 304 minőségű rozsdamentes acél váz magas színvonalú befejezést nyújt a szobádnak. Ma a természetes kő egyre jobban bejut a mindennapi otthonokba, fürdőszobákba különösen. Ha van kőfala vagy padlója, fontolja meg ugyanazon kőalkalmazás használatát a helyiség másutt. Az elemek egész téren történő ismétlése egységes pillantást eredményez, amelyet a szem értékelni fog.


KAPCSOLATBA LÉPNI:

微信图片_20191226114924


Üdvözöljük a megrendeléseket és a megkereséseket
NévRozsdamentes acél belső sarokcsempék
Anyagrozsdamentes acél 304
Leírás:1.Hossz: 0,6 / 2,44/3.05m

Mindkét

Személyre szabott

2.Vastagság:0,6 / 0,8 / 1,0 mm
3.Magasság: 8/10/12mm
4.Szín:Ezüst/Arany / Fekete /Pezsgő
5.Típus: A MarketMarketorRecommend szerint

Lyukasztólyuk

Alak

Négyzet / kerek / háromszög / betűk / gyémánt
Felületkezelésfényes / ecsetelt


Hot Tags: Rozsdamentes acélból készült kőburkolatok

Vizsgálat

You Might Also Like