Rozsdamentes acél fal dekoratív szegélye

Rozsdamentes acél fal dekoratív szegélye

fényes ezüst, fényes arany, fényes barna, fényes fekete, csiszolt ezüst, szálcsiszolt arany, csiszolt barna, csiszolt fekete Méret: 1200mm / 2440 Anyag: SUS304, gyémánt SS kivitel: Tükör / csiszolt
Csevegj most

Termék részletek

Rozsdamentes acél Fal dekoratív szegélye

Nipic_4485525_20100330170723313293

Nipic_3086890_20120910141533625341
Miért válasszon minket?

 

Öt A dvantages:

15 Y E fül tapasztalat

Van egy professzionális csapatunk , több tucat technikussal, akik 15 éves tapasztalattal rendelkeznek a termék tervezésében és fejlesztésében. A rozsdamentes acél, az alumínium és a kristályüveg, a természetes kő, a kagyló és más természetes környezeti anyagok kiválasztása a gyönyörű, előkelő, egyedi dekorációval.

 

N atural M aterialok kiválasztása

A magas hőmérsékletnek ellenálló és kopásálló termékek biztosításához az n atural kő, alumínium, kristályüveg, kagyló és egyéb természetes környezetvédelmi anyagok, melyeket 304 minőségű rozsdamentes acél keretben választunk ki .

 

Kézi készítés és más minőség A biztosítás

Az elegáns, részletezett, kézzel készített mintázatok és a kiváló minőségű anyagok tisztelete segít a modern stílus meghatározásában.

 

Nemzeti P atents

2015- ben cégünk számos nemzeti szabadalmat kapott, köztük   a Szabadalmi Szabadalmi Tanúsítvány és a Segédprogram Modell szabadalmi tanúsítvány.   Ezek a tervek törvény által védettek . Tiszteletben tartsák a szellemi tulajdonjogokat, megtagadják a ház termékeit!

 

Széles alkalmazás

Termékeinket széles körben alkalmazzák a csempe, antik csempe, fa tömb, cement csempe, fapadló, bútor, puha táska, tapéta, képkeret és egyéb építőanyagok mozaik és záróél támogatásával. Mindenféle építőanyagot és terméket művésziebbé és tökéletesebbé teheti a Jeca dekorációval!

Több más választás
Üdvözöljük a vizsgálatban!

Hot Tags: rozsdamentes acél fal dekoratív határ, Kína, beszállítók, gyártók, márkák, vásárlás, kedvezmény, alacsony ár, gyártott Kínában
Üdvözöljük a JECA csoportban! JECA DECOR .—— A dekoratív díszítő vezetője! A JECA egy professzionális innovatív vállalkozás, amely dekoratív anyagokat gyárt. "A trimmekre, az innovációra, az összes termékre a legjobbat szánni" a vállalkozás célja. Az új, tervezett dekoratív díszítés számos szabadalmat kapott, beleértve a nemzeti "használati modell szabadalmat" és a "tervezési szabadalmat". A JECA termékei népszerűek a világ minden tájáról, mint például az Egyesült Államok, Spanyolország, Olaszország és más európai országok, és jó árúak a közel-keleti országokban, Afrikában stb., Nagy dicséretet kapnak a kereskedőktől, ügynököktől és ügyfelektől otthon és külföldön. A természetből származik az élet! Ez a JECA dekoratív kárpit. Van egy professzionális csapatunk, több tucat technikussal, akik 15 éves tapasztalattal rendelkeznek a terméktervezésben és fejlesztésben. Méret: 1200mm / 2440 Anyag: SUS304, Gyémánt SS kivitel: Tükör / csiszolt

Vizsgálat

Akár ez is tetszhet