Kézi dekoratív falburkolat határok

Kézzel készített és minőségbiztosítási rozsdamentes acél díszítő falburkoló szegélyek népszerűek az amerikai piacokon, ISO minősítéssel rendelkezünk és elnyertük a Nemzeti Szabadalmakat. SPEC. Hosszúság: 600MM / 800MM / 1200MM / 2440MM Anyag: SUS304 minőségi üveg és kő SUS felületkezelés: csiszolt Megjegyzés: ...
Csevegj most

Termék részletek

Kézzel készített és minőségbiztosítási rozsdamentes acél díszítő falburkoló szegélyek népszerűek az amerikai piacokon, ISO minősítéssel rendelkezünk és elnyertük a Nemzeti Szabadalmakat.


2 (001) .jpg3 (001) .jpg


5 (001) .jpg6 (001) .jpg
SPEC. 9.jpg


Hosszúság: 600MM / 800MM / 1200MM / 2440MM

Anyag: SUS304 minőségi üveggel és kővel

SUS felületkezelés: csiszolt

Megjegyzés: A megfelelő sarkok / záró sapkák állnak rendelkezésre.


7 (001) .jpg


MI A JECA DECOR TERMÉKEK HASZNÁLNAK?

Környezeti anyag - rozsdamentes acél, évekig használható. Munkatársaink által készített kézzel, egyenként helyezzük be a mozaikokat, de még az elmúlt éveket sem távolítják el. Az USA piacának szüksége volt a tervekre, forró eladásra.


Két falburkolat között rögzíthető fürdőszobához, bevásárlóközponthoz, szállodákhoz, birtok villa, konyha stb., Mint a csempe szélén sarokvédelem és díszítés.

Legfrissebb hírek:

2018 A JECA DECOR A FAIRS, ÜDVÖZÖLJÜK, HOGYAN VISSZA AZ USÁT!

& 17.jpgHot Tags: kézzel készített dekorációs falburkolatú határok, Kína, beszállítók, gyártók, márkák, vásárlás, kedvezmény, alacsony ár, Kínában készült

Vizsgálat

You Might Also Like