Árnyékhézag

Árnyékhézag

Az árnyékhézagok stabilan teljesítenek, és nem befolyásolják az éghajlati viszonyok. Kitűnő ütközésállósággal rendelkezik, és ideális szögeket biztosít az Ön igényeinek megfelelően. Az árnyékhézag vízzáró, és nem lesz penészesedés, deformálódott vagy elhomályosult ...
Csevegj most

Termék részletek

1.jpg6.jpg

Az árnyékhézagok stabilan teljesítenek, és nem befolyásolják az éghajlati viszonyok. Kitűnő ütközésállósággal rendelkezik, és ideális szögeket biztosít az Ön igényeinek megfelelően.


Az árnyékhézag vízzáró, és nem lesz penészesedés, deformálódott vagy elhomályosodik hosszú távú, nedves időben. Ha nem nedves, használjon egy ruhát a tisztításhoz.


Az árnyékhézag felépítése opcionális segédanyag az építéshez. Főleg az építési folyamat megkönnyítésére, és általában az építőmunkások előnyben részesítik, mert az építtető hatékonyan meg tudja őrizni az építési időt, és javíthatja a beépítési hatékonyságot a csempe árnyékolt sarka használatával.


Hot Tags: árnyék hézag szegélyléc, Kína, beszállítók, gyártók, márkák, vásárlás, kedvezmény, alacsony ár, Kínában készült

Vizsgálat

You Might Also Like