Rozsdamentes acélból készült csemperagasztó

Rozsdamentes acélból készült csemperagasztó

A piacon népszerű faldíszek főként fém és műanyag anyagok, köztük a fémtípusok csempézett sarokgyöngy rozsdamentes acélból készülnek. Csempézett sarokcsík rozsdamentes acél A csiszoláshoz képest a szerelés gyors és egyszerű, és nem könnyű felhalmozni a port ...
Csevegj most

Termék részletekA piacon népszerű faldíszek főként fém és műanyag anyagok, köztük a fémtípusok csempézett sarokgyöngy rozsdamentes acélból készülnek.


Csempézett sarokcsík rozsdamentes acél A csiszoláshoz képest a szerelés gyors és egyszerű, és nem könnyű por felhalmozni a tisztításhoz. A szegélycsík alapvetően kiválasztott fém vagy kerámia anyagból áll, ezeknek a kettőnek saját előnyei vannak, hogyan kell megválasztani vagy nézni a személyes hobbijait.


A cserép sarok gyöngy rozsdamentes acél nagy keménységgel, jó kopásállósággal és korrózióállósággal rendelkezik, és a filmréteg teljesítménye is nagyon stabil. A vákuumos bevonat nem termel mérgező vagy szennyező anyagokat.


Hot Tags: csempe sarok gyöngy rozsdamentes acél, Kína, beszállítók, gyártók, márkák, vásárlás, kedvezmény, alacsony ár, készült Kínában

Vizsgálat

You Might Also Like