Falvédő sarokvágó

Falvédő sarokvágó

Foshan külső sarokvédő falvédő dekoratív fal sarokőrök gyári ár Termék áttekintés: Hossz: 2,44 m, 2,5 m, 2,7 m vagy az ügyfél igényei szerint Felületkezelés: Fényes, csiszolt Tulajdonságok: 1. egyszerű és egyszerű a telepítéshez; 2. vonzó és elegáns megjelenés; 3.Nice ...
Csevegj most

Termék részletek

Foshan kívül sarokvédő falvédő dekoratív fal sarok őrök gyári ár


Termékáttekintések:Hossz: 2,44 m, 2,5 m, 2,7 m vagy az ügyfél igényei szerint

Felületkezelés: Fényes, csiszolt


Jellemzők:

1.egyszerű és egyszerű a telepítéshez;

2. vonzó és elegáns megjelenés;

3. Egyenes egyenesség és simaság;

4. Nagy korrózióállóság, magas időjárásállóság és jó kopásállóság.

Használat: padló, szőnyeg, fa padló és csempe burkolatokhoz, kerámia burkolólapok védelmére és díszítésére


MOQ: 100 darab

Szállítási határidő: 30 nappal a beérkezett 30% befizetés után

Csomagolás: Standard export csomagolás vagy az ügyfél igényei

Megjegyzés: mindenféle formatervezést az Ön igényeinek megfelelően állíthatunk előA design testreszabása mindaddig rendelkezésre áll, amíg elküldi a rajzot! Készítünk CAD-t a megerősítéshez!
Miért válassza a JECA-t?

1.Advantage: A gyár közvetlen gyártása versenyképes áron és minőségellenőrzéssel, szigorú minőségellenőrzéssel minden gyártási eljáráshoz.

2.Quick és jó szolgáltatást, mi visszatér az ügyfelek számára 1 - 2 napon belül megkapja a kérdést vagy kérdéseket.

3.Flexibility a termelésben, meg tudjuk csinálni az ügyfél igényeit, függetlenül attól, hogy befejezni színét, méretét, mennyiségét, stílusát.

4.Jó javaslatokat és opciókat kínál az ügyfeleknek az ügyfelek pénzének megtakarításáért, de tartsa meg ugyanazt a tervezési ötletet, amit akar.

5. Szakmai csapat - amikor találkozik az ügyfelekkel, az értékesítések és a mérnökök szorosan együttműködnek annak érdekében, hogy biztosítsák a megfelelő információkat az ügyfeleknek, és válaszoljanak az ügyfelek ügyes kérdéseire.

6. Biztosítsa a szállítási határidőt - a Becter soha nem veszi vissza a szállítási határidőre vonatkozó ígéretét mindaddig, amíg ígérik az ügyfeleket.

7.Az értékesítési szolgáltatás után az értékesítés utáni professzionális szolgáltatást nyújtó személy vagyunk, nyomon követi az ügyfelek visszajelzéseit vagy észrevételeit, és jó javaslatokat kínál, és megtalálja a legmegfelelőbb megoldást a problémák megoldására, még akkor is, ha vannak problémák.

8. Exportengedély és árumozgatói engedély: Saját áruvizsgálati engedélyünk és exportengedélyünk van, rendelkezik professzionális exportszolgáltatókkal.


22.jpg

Csomagolás és szállítás:

1. Belső: műanyag védőfóliával vagy testre szabva;

2. Csomag: 10 db csomagonként

3. Karton: 50 db / karton

Szállítási idő: 7 -30 nap a mennyiségtől függHot Tags: Kína, beszállítók, gyártók, márkák, vásárlás, kedvezmény, alacsony ár, Kínában készült

Vizsgálat

Akár ez is tetszhet