Fémcserép szegélyezés

Gyári ár Legjobb fém bútorok fém bútorokhoz Rozsdamentes acélból készült díszítőelemek Termék Áttekintések: A külső keretekhez használt profilok kerámia burkoláshoz. Leginkább azért, hogy megvédje a csempe éleit a károktól, és a dekoratív csempe. A mechanikai igénybevétel miatt ...
Csevegj most

Termék részletek

Gyári ár Legkiválóbb fém bútordarab a bútorok fém bútorainkhoz rozsdamentes acélból készült díszlécek


Termékáttekintések:A külső keretek kerámia burkolásához használt profilok. Leginkább azért, hogy megvédje a csempe éleit a károktól, és a dekoratív csempe.

Mechanikai igénybevételnek köszönhetően Ugyanakkor más célokra is felhasználható: díszítőelemek beillesztése, különféle kombinációk különböző típusú kerámiával.A kis kiegészítők külső és belső sarkokhoz használhatók falra vagy padlókra. Bútorok széles körben is használhatók!

A professzionális gyártás leírása a csempe sarokdíszítésen belül díszítő króm cseréppel

1.Ha tökéletesen csatlakoztassa a fal és a padló közötti rést.

2. Dekorációhoz, irodához, hotelhez, apartmanhoz stb.

3. Lángálló, vízálló, mositure ellenállóképesség, kopásállóság, foltállóság és tartós

4. Sima felület, nincs toxikus és környezetvédelem.

5. Egyszerű telepítés.

6. Szín: ezüst, fekete, pezsgő, titán, arany, réz, fa, kő és az ügyfelek kérésére.

7. Felületkezelés: fényes, csiszolt

8. A szegélyléc fedőmintája: szabad


A design testreszabása mindaddig rendelkezésre áll, amíg elküldi a rajzot! Készítünk CAD-t a megerősítéshez!
Céginformáció:

A JECA professzionális innovatív vállalatok, amelyek dekoratív anyagokat gyártanak. "Elkötelezett a díszítésre, az innovációra, a legjobb minden termékre". Új, tervezett dekorációs csempeburkoló / csempe szegély / szegélyezés számos szabadalmat kapott, köztük a nemzeti "használati mintapéldányokat" és a "szabadalmi szabadalmat". Nagy dicséretet nyertek itthon és külföldön.


15 éves tapasztalattal és kiváló minőségű, fejlett szolgáltatásokkal és versenyképes árakkal a JECA számos ügyfél bizalmát és támogatását nyerte el. Exportáltuk a kárpitokat az Egyesült Államokba, Spanyolországba, Olaszországba és más európai országokba és a Közel-Kelet országaiba.


tanúsítványok:

30.jpg


Csomagolás és szállítás:

Csomagolás: mindegyik védőintézettel, 20/50 db / karton, vagy testreszabott.Szállítás: Szállítási idő 15-25 napon belül a fizetés után.GYIK:

1. Van minimális rendelési mennyisége?

Igen, mi.Nem tartunk készleteket vagy nagyon kevés készletet a promóciós termékekre. Minimális rendelési mennyiségre van szükségünk a termelés megkezdéséhez. Ez a minimális rendelési mennyiség a termékek gyártási technikáitól függ. Vegye fel a kapcsolatot nekünk, és mi ellenőrizni fogjuk a részleteket az Ön számára.

2. Mi a lead ideje?

A leadási idő általában 2-8 hét alatt van, a rendelés mennyiségétől függően. Normális esetben egy 20 "-es konténer rendelése 4 héten belül meg lesz adva.

3. Adok mintákat? ingyenes vagy extra?

A mintákat általában 4 nemzetközi futár cég szállítja, amelyek a FedEx, a DHL, a UPS és a TNT. Ha már rendelkezik fiókkal a fent felsorolt vállalatok egyikével, felkérheti őket, hogy gondoskodjanak az irodánk felvenni.

4. Küldhet-e mintát? Szabad?

Igen, szeretnénk minket küldeni. Cégünk ingyenesen kínál mintákat, de nem fizeti az árut.

5.Milyen az Ön fizetési feltételei?

T / T (L / C), 30% letét, a kiegyenlítés fizetendő a betöltés előtt;


Legfrissebb hírek:

2018 A JECA DECOR A FAIRS, ÜDVÖZÖLJÜK, HOGYAN VISSZA AZ USÁT!


& 34.jpg

Hot Tags: fém csempe szegélyező berendezés, Kína, beszállítók, gyártók, márkák, vásárlás, kedvezmény, alacsony ár, Kínában készült

Vizsgálat

You Might Also Like