JECA Sarok dekoratív csempe trim csempe szegély profil

JECA Sarok dekoratív csempe trim csempe szegély profil

Új design rozsdamentes acél fali csempe közös vonal
Csevegj most

Termék részletek

Sarok dekoratív csempe trim védi és kiegészíti a külső az alkalmazás. Szállításkor készen állnak a telepítésre, és csak a legjobb minőségű anyagokfelhasználásával készültek. Minden sarokszegély termék ellenáll horpadás, peeling, rozsdásodás, hámlás, és a korrózió - és nem igényel a szolgáltatások egy profi telepíteni.

Csempe szélén profil egy nagyszerű módja annak, hogy a csempe egy tiszta kivitelben és áramvonalas megjelenés. Használt tetején egy zuhany fal vagy konyha backsplash, rozsdamentes acél csempe berendezés nyújthat sima átmenet és a tiszta, polírozott megjelenést. Trim is hozzá keretezési hatások, arch funkciók vagy megkülönböztető befejező pontok, mint a szék vasúti öntés a falra.


CikkszámSBP110-1S-10H
névÉL PROFIL
Méret/rajz10MM
AnyagROZSDAMENTES ACÉL 304
Vastagsága0,6 MM \ 0,8 MM \ 1 MM
Szín és felületEZÜST TÜKÖR
Hossz/Kép2440 mm vagy 3050 mm
MOQ db100

SBP110 ROSE GOLD BLACK

SBP110 SILVER GOLD

Mi vagyunk a szakmai széle fém sarok dekoratív rozsdamentes acél csempe berendezés gyártók és beszállítók Kínában, amely széles választékát kedvezmény szélén fém sarok dekoratív rozsdamentes acél csempe berendezés kínában készült sok márka. Üdvözöljük vásárolni termékek alacsony áron tőlünk.

name card

Hot Tags: JECA Corner Dekoratív Csempe Trim Csempe Szegély Profil, Kína, szállítók, gyártók, márkák, vásárlás, kedvezmény, alacsony ár, Kínában készült

Vizsgálat

You Might Also Like