JECA sarok dekoratív csempe díszítő csempe szegélyprofil

JECA sarok dekoratív csempe díszítő csempe szegélyprofil

Új kivitelű rozsdamentes acél fali csempe csatlakozási sor
Csevegj most

Termék részletek

A sarok dekoratív burkolólap védi és kiegészíti az alkalmazás külsejét. Kiszállításra készen állnak, és csak a legjobb minőségű anyagok felhasználásával készülnek. Minden sarokburkoló termék ellenáll a horpadásnak, hámlásnak, rozsdásodásnak, pelyhesedésnek és korróziónak - és a telepítéshez nem kell szakember segítsége.

A csempe élprofil nagyszerű módja annak, hogy a burkolólapja tiszta és letisztult megjelenést nyújtson. A zuhanyfal vagy a konyhai hátlap tetején használt rozsdamentes acél burkolólapok simán átmenetet és tiszta, csiszolt megjelenést biztosíthatnak. A Trim emellett keretezési effektusokat, boltíves elemeket vagy megkülönböztető végpontokat is hozzáadhat a falához, például a széksín formázását.


Cikkszám.SBP110-1S-10H
NévÉL PROFIL
Méret / Rajz10MM
AnyagRozsdamentes acél 304
Vastagság0,6 MM \ 0,8 MM \ 1 MM
Színes&erősítő; FelületEZÜST TÜKÖR
Hossz / kép2440 mm vagy 3050 mm
MOQ db100

SBP110 ROSE GOLD BLACK

SBP110 SILVER GOLD

Mi' professzionális élű fém sarok dekoratív rozsdamentes acél burkolólap gyártók és beszállítók Kínában, széles választékot kínálva a Kínában gyártott kedvezményes fém sarok dekoratív rozsdamentes acél burkolólapokból, sok márka számára. Üdvözöljük, ha olcsó termékeket vásárol tőlünk.

name card

Hot Tags: JECA Corner Dekoratív Csempe Díszítő Csempe Szegély Profil, Kína, beszállítók, gyártók, márkák, vásárlás, kedvezmény, alacsony ár, Kínában készült

Vizsgálat

You Might Also Like