Szegélyvédő profil az utólagos alkalmazásokhoz

Szegélyvédő profil az utólagos alkalmazásokhoz

A JECA ST profilok úgy vannak kialakítva, hogy átmenetet biztosítsanak a meglévő, azonos magasságú, kemény felületű padlóburkolatok között, elsősorban utólagos felszerelés esetén (pl. Kerámia vagy természetes kő, parketta, betonburkoló, laminált stb.). Megakadályozza a csempe élek forgácsolását Ideális padlóburkolatokhoz, ahol a cserépet fa, laminált vagy más kemény padlóburkolatok határolják.
Csevegj most

Termék részletek


A JECA ST profilok úgy vannak kialakítva, hogy átmenetet biztosítsanak a meglévő azonos magasságú, kemény felületű padlóburkolatok (pl. Kerámia vagy természetes kő, parketta, betonburkoló, laminált, stb.) Között, elsősorban utólagos felszerelés esetén.

A profil rozsdamentes acélból, tömör sárgarézből és eloxált alumíniumból áll rendelkezésre. A RENO-T a meglévő üreges üregben van elhelyezve, és átfedik a szomszédos felszíni anyagokat, így megakadályozzák az élek sérülését mechanikai terhelésnek kitéve.

A JECA ST profilok sárgarézben és eloxált alumínium méretben 9/14 rugalmasak oldalsó irányban, és íves alkalmazásokban is használhatók.

_DSC0206g_DSC0224

  • Telepítés

1. Válassza ki a profilt a csukló szélességének megfelelően, hogy biztosítsa az oldalsó keresztmetszet megfelelő támasztását.

2. Az összekötő üregnek legalább 3/8 "(9 mm) mélységűnek és törmelékmentesnek kell lennie Az adhéziót gátló anyagokat el kell távolítani a csukló oldaláról.

3. Töltse fel az elasztomer tömítőanyaggal, például ST-vel vagy hasonlóval. Ezután illessze be a JECA ST profilok függőleges lábát a csuklóba úgy, hogy az oldalsó keresztmetszet teljesen a felszíni burkolatok szélein nyugszik.

4. Távolítsa el a felesleges tömítőanyagot egy megfelelő tisztítószerrel.

201902231528123773743201902231528207897132

  • Karbantartás

A JECA ST profilok nem igényelnek speciális karbantartást és gondozást, és ellenállnak a penésznek és a gombáknak. Tisztítsa meg a profilt a szokásos háztartási tisztítószerekkel.

A környezetre vagy az agresszív anyagoknak kitett rozsdamentes acél felületeket enyhe háztartási tisztítószerrel rendszeresen tisztítani kell. A rendszeres tisztítás megtartja a rozsdamentes acél megjelenését és csökkenti a korrózió kockázatát. Minden tisztítószernek sósav- és hidrogén-fluorid- és kloridmentesnek kell lennie. A rozsdamentes acél felületeket króm-polírozószerrel kezelve megvilágítanak.

Az oxidációs fóliákat a kiégett szilárd sárgaréz vagy alumínium esetében hagyományos polírozószer alkalmazásával lehet eltávolítani, de újra kialakul.

A rozsdamentes acél esetében ne használjon súrolószert.

contact us

Hot Tags: élvédelem profilja utólagos alkalmazásokhoz, Kína, beszállítók, gyártók, márkák, vásárlás, kedvezmény, alacsony ár, gyártott Kínában

Vizsgálat

You Might Also Like