Nagy fényerejű rozsdamentes acél csempe szegélyezés

Nagy fényerejű rozsdamentes acél csempe szegélyezés

A rozsdamentes acélból készült rozsdamentes acéllemezek nagy fényereje rozsdamentes acélból készült, a csempézett élek és a fal sarkok védelmére és díszítésére készült. A lekerekített alakja kiválóan alkalmas nemcsak a csempézett élek, hanem a munkalapok vagy a fülkék kialakítására. A simított ...
Csevegj most

Termék részletek

Nagy fényerejű rozsdamentes acél csempe szegély

rozsdamentes acélból készült, rozsdamentes acélból készült, a csempézett élek és a fal sarkok védelmére és díszítésére tervezett profil. A lekerekített alakja kiválóan alkalmas nemcsak a csempézett élek, hanem a munkalapok vagy a fülkék kialakítására. A simított látható oldal tökéletesen alkalmas a higiéniai követelményeknek megfelelő berendezésekre. Szilárd profil, kiváló minőségű kivitelben.

  • Rozsdamentes acélból készült, nagy fényerővel

  • A 3/8 hüvelyk vastagságú lapka

  • Lekerekített és simított forma

  • Kiváló minőségű megjelenés

  • Lakó- és kereskedelmi alkalmazások falai és padlói számára beltéren és kültéren


微信图片_20190306143806

_DSC0227

Jeca profil

JECA DECOR .—— A dekoratív díszítő vezetője! A JECA egy professzionális innovatív vállalkozás, amely dekoratív anyagokat gyárt. "A trimmekre, az innovációra, az összes termékre a legjobbat szánni" a vállalkozás célja. Az új, tervezett dekoratív díszítés számos szabadalmat kapott, beleértve a nemzeti "használati modell szabadalmat" és a "tervezési szabadalmat".
A JECA termékek a világon népszerűek, mint például az Egyesült Államokban, Spanyolországban, Olaszországban és más európai országokban, valamint a közel-keleti országokban, Afrikában stb. Értékesítették őket, nagy dicséretet kapnak a kereskedőktől, ügynököktől és ügyfelektől otthon és külföldön.
A természetből származik az élet! Ez a JECA dekoratív kárpit.
Van egy professzionális csapatunk, több tucat technikussal, akik 15 éves tapasztalattal rendelkeznek a terméktervezésben és fejlesztésben.

jeca

packing

Lépjen kapcsolatba velünk

Lisa Tang

lisa@jecaco.com

Mobil: + 86-13717478176

WhatsApp: + 86-13717478176

Hot Tags: magas fényerő rozsdamentes acél csempe szegélyezés, Kína, beszállítók, gyártók, márkák, vásárlás, kedvezmény, alacsony ár, gyártott Kínában

Vizsgálat

You Might Also Like