Jeca R Shape Csempe Trim Óvoda Engineering

Csevegj most

Termék részletek

Edge darab meg a csíkot le a fali csempe.

Ez a csempe telepítés ad csempe egy tiszta él.

Sarok csempe berendezés emelheti a teljes design, akcentussal egy bizonyos funkciót, és hozzon létre érdeklődést és egyéniséget. Ezek a szegélyek, szegélyek és kiemelő mozaikok zökkenőmentesen illeszkednek a tervhez, kiemelkednek vagy kiemelhetnek egy másik funkciót a térben egy felület vagy anyag ismétlésével. Ne feledje, hogy a projekt finomabb részletei milyen hatással lehetnek a szoba megjelenésére és működésére.

   

CikkszámSR003
névÉL PROFIL
Méret/rajzmagasság:10 mm VAGY 12 mm
AnyagROZSDAMENTES ACÉL 304
Vastagsága0,6 MM \ 0,8 MM \ 1 MM
Szín és felületEZÜST ARANY RÓZSA ARANY FEKETE
TÜKÖR VAGY SZÁLCSISZOLT
Hossz/Kép2440 mm vagy 3050 mm
MOQ db100

srp151 (5)

Rozsdamentes acél csempe berendezés kínálnak a teljes megoldást a csempe, kerámia és kő.

rozsdamentes acél csempe berendezés többnyire a belső és külső sarkában csempe és a fal, és a közös között a föld és a fal. Ezen túlmenően, mivel a magassága a föld és a csempe különböző magasságú, és szükségünk van a rozsdamentes acél átmeneti profil szint átmenet, szükség van átmeneti profilok és amely szalag megoldani ezt a problémát, és védi a repedés és a kár.

srp151 (4)srp151 (3)

Profik vagyunk. R alakú csempe berendezés óvodai mérnöki első választás, Üdvözöljük vásárolni termékek alacsony áron tőlünk.


business card


Hot Tags: Jeca R Shape Tile Trim Óvoda Engineering, Kína, szállítók, gyártók, márkák, vásárlás, kedvezmény, alacsony ár, Kínában készült

Vizsgálat

Akár ez is tetszhet