Jeca R alakú csempe díszítő óvodai iskola mérnöki munkája

Csevegj most

Termék részletek

Az éldarabok leválasztják a csíkot a falcsempéről.

Ez a csempe telepítés tiszta burkolatot ad a csempének.

A sarokcsempe burkolata megemelheti a teljes dizájnt, kihangsúlyozhat egy bizonyos funkciót, és érdeklődést és egyéniséget kelthet. Ezek a szegélyek, szegélyek és ékezetes lapok zökkenőmentesen beleolvadhatnak a tervbe, kiemelkedhetnek vagy kiemelhetik a tér egy másik jellemzőjét azáltal, hogy megismétlik a felületet vagy az anyagot. Ne feledje, hogy a projekt finomabb részletei hogyan befolyásolhatják a szoba kinézetét és hangulatát.


Cikkszám.SR003
NévÉL PROFIL
Méret / rajzmagasság : 10 mm VAGY 12 mm
AnyagRozsdamentes acél 304
Vastagság0,6 MM \ 0,8 MM \ 1 MM
Színes&erősítő; FelületEZÜST ARANY RÓZSA ARANY FEKETE
TÜKÖR VAGY KEFETETT
Hossz / kép2440 mm vagy 3050 mm
MOQ db100

srp151 (5)

A rozsdamentes acél burkolólapok teljes megoldást kínálnak a burkolólapokra, a kerámiára és a kőre.

rozsdamentes acél burkolólapokat többnyire a csempe és a fal belső és külső sarkához, valamint a talaj és a fal csatlakozásához használják. Ezenkívül, mivel a talaj és a cserép magassága különböző magasságú, és a szintbeli átmenethez szükségünk van a rozsdamentes acél átmeneti profilra, átmenetprofilokra és fedőcsíkokra van szükség a probléma megoldásához, valamint a repedések és a sérülések védelméhez.

srp151 (4)srp151 (3)

Mi' hivatásosak vagyunk. R alakú burkolólap az óvodai iskolai mérnöki munkához az első választás , Üdvözöljük olcsó termékeket vásárolva tőlünk.


business card


Hot Tags: Jeca R Shape Tile Trim Óvoda Iskolamérnöki, Kína, beszállítók, gyártók, márkák, vásárlás, kedvezmény, alacsony ár, Kínában készült

Vizsgálat

You Might Also Like