Kerek szegély csempe trimmel rozsdamentes acél

Kerek szegély csempe trimmel rozsdamentes acél

A rozsdamentes acélból készült kör alakú szegélycsempék egy kör alakú, rozsdamentes acél dekor profil, amely lekerekített élet képez a csempézett sarkok és élek védelmére és tisztítására. Az A-TRIM rozsdamentes acélból készült kerek szegélylemez külső és belső használatra alkalmas. A rozsdamentes acél felület rozsdaálló, és ez a berendezés ideális nedves területeken, úgymint úszómedencékben, erkéllyel és más területeken, ahol állandóan nedvességnek van kitéve. Rendelkezésre állnak továbbá a Round Edge rozsdamentes acél csempe trimmelő sarokdarabok, hogy befejezzék a berendezés végeinek végét. Ezek megtekintéséhez kattintson ide. 2,44 méter hosszú.
Csevegj most

Termék részletek

Kerekélű csempe rozsdamentes acél


Kerek széle

A rozsdamentes acélból készült kör alakú szegélycsempék egy kör alakú, rozsdamentes acél dekor profil, amely lekerekített élet képez a csempézett sarkok és élek védelmére és tisztítására.

Az A-TRIM rozsdamentes acélból készült kerek szegélylemez külső és belső használatra alkalmas. A rozsdamentes acél felület rozsdaálló, és ez a berendezés ideális nedves területeken, úgymint úszómedencékben, erkéllyel és más területeken, ahol állandóan nedvességnek van kitéve.

Rendelkezésre állnak továbbá a Round Edge rozsdamentes acél csempe trimmelő sarokdarabok, hogy befejezzék a berendezés végeinek végét. Ezek megtekintéséhez kattintson ide .

2,44 méter hosszú.

alapinformációk

Anyag: 304 rozsdamentes acél

Méret: 2440mm

Rendelje meg, nem raktáron


Jeca profil

Jeca gyár

Lépjen kapcsolatba velünk:

Lisa Tang

lisa@jecaco.com

Mobil / whatsapp: + 86-13717478176

Hot Tags: kerek élcsempe, rozsdamentes acél, Kína, beszállítók, gyártók, márkák, vásárlás, kedvezmény, alacsony ár, gyártott Kínában

Vizsgálat

You Might Also Like