Négyszögletes csempe szegélyvágó

Dekoratív csempeprofil: dekoratív burkolólap, csempe burkolat, acélprofil, széleszegély, élprofil, sarokszegély, sarokprofil. Üdvözöljük látogassa meg gyárunkat. A Guangzhou Baiyun légi kikötő a legközelebbi nemzetközi repülőtér. Gyár hozzáadása: Lianhe ipari övezet, Luochun körzet, Nanhai, Foshan, Kína 528222.
Csevegj most

Termék részletek

Dekoratív csempeprofilok

Gyártási leírás

                       

SB014-4B

SB014-3S

SB014-1S-2 (2)

FOSHAN JECA LIMITED

HTB1DriBaFzsK1Rjy1Xbq6xOaFXa6_350x350.jpg

HTB1XMD_UkvoK1RjSZFwq6AiCFXa7_350x350.jpg

Szakterülete a 304 rozsdamentes acél él gyártása, amelyet csempe széléhez, dekoratív csempe széléhez, padló széléhez, szőnyeg széléhez, sarok széléhez, sarok széléhez, csempe széléhez, dekoratív fal széléhez, dekoratív csempe széléhez használunk.

Versenyképes ár, kiváló minőség, legjobb szolgáltatás.

包装 图

Kapcsolatba lépni:

Email : jt@jecaco.com


Mob / Wechat / Whatsapp : +008613702426221


Üdvözöljük a megrendelések és kérdésekben
Hot Tags: négyszögletes csempe szegélyléc, Kína, beszállítók, gyártók, márkák, vásárlás, kedvezmény, alacsony ár, Kínában
A Square Edge csempe szegélyvágó egy befejező és élvédő profil a csempézett szélekhez és a külső fal sarkaihoz. A felfedés négyzet alakú sarkot képez a burkolólap külső széle mentén. Használható akcentusként a padló és a falak csempemezőjében. A négyszögletes csempe szegélyléc rozsdamentes acélból padló átmenetileg vagy csempézett lépcsők szélén használható.

Vizsgálat

You Might Also Like