Rozsdamentes acél lépcsőprofil, csúszásmentes kopásfelülettel

Rozsdamentes acél lépcsőprofil, csúszásmentes kopásfelülettel

A JECA SB022 úgy tervezték, hogy megvédje a csempézett lépcsőéleket, és könnyen látható, csúszásmentes kopásálló felületet biztosítson a tartós, biztonságos és vizuálisan vonzó lépcsősorú kialakításhoz. Megakadályozza a lapkak szélét a lépcsőn a forgácsolás ellen Biztosít egy csúszásmentes kopásfelületet Rozsdamentes acél rögzítő láb, amely a csempe kötésbevonatába van beágyazva. Ezt követően az SB020 a meglévő alkalmazásokhoz van kötve (pl. Javításként)
Csevegj most

Termék részletek

201804081357077380775

Funkció


A JACE SB020 úgy tervezték, hogy megvédje a csempézett lépcsőéleket, és könnyen látható, csúszásmentes kopásálló felületet biztosítson a tartós, biztonságos és vizuálisan vonzó lépcsősorú kialakításhoz. A profil vonzó és tartós rozsdamentes acélból készül, ami különösen alkalmas az erős lábforgalomnak kitett területekre, például irodákra vagy közterületekre.

A profil beépíthető a kerámia vagy természetes kővel borított lépcsőkbe, valamint a trapéz-perforált rögzítő lábon keresztül egy legalább 2 mm vastagságú esztrichbe vagy felületbe. A profilok rögzítési lábát legalább 9/16 ”(15 mm) habarcsnak kell fednie.

Megfelelő végfedelek állnak rendelkezésre.

Az SB020-at úgy tervezték, hogy könnyen látható, csúszásmentes kopásálló felületet biztosítson a tartós, biztonságos és vizuálisan vonzó lépcsősorú kialakításhoz. A profil vonzó és tartós rozsdamentes acélból készül, ami különösen alkalmas az erős lábforgalomnak kitett területekre, például irodákra vagy közterületekre. Az SB020 a profil egyik változata, rögzítő láb nélkül. A profilt a meglévő lépésekhez köti, pl. A sérült élek utólagos felszereléséhez, így nincs szükség a teljes lépés cseréjére.


SB022-2BGSB020


  • ceeb53a8052214250d673ca595ef533 Telepítés


JACE SB020

1. Válassza ki a profilt a lapka vastagságának és formátumának megfelelően.

2. Szerelje fel a lépcsőcserepet a lépcső futófelületével.

3. Egy fogazott simítóval használjon vékonyan habarcsot a kinyúló perem felett.

4. Töltse fel az üreget a profil alsó részén a vékony habarcs segítségével.

5. Nyomja a profil trapéz alakú perforált rögzítő lábát a vékony habarcsba, úgy, hogy a profil elülső széle átfedje a felszálló lapkát. A szélesség területén teljes lefedettséget kell biztosítani a profil támogatása érdekében.

6. Szorítson be további vékony habarcsot a rögzítő lábon és a lépcsőfelületen, hogy biztosítsa a teljes lefedettséget és támogassa a csempe élét.

7. A burkolólapokat szilárdan beágyazza úgy, hogy a csempézett felület egybeesik a profil tetejével.

8. kb. 1/16 "- 1/8" (1,5-3 mm) távolságot kell hagyni a lapka és a profil között.

9. Töltse fel teljesen a csatlakozódugót vagy az anyagot.


JACE SB020

1. Tisztítsa meg a lépcsőfejeket és szükség esetén javítsa meg a sérült területeket.

2. Tisztítsa meg vagy zsírtalanítsa a profil alsó részét.

3. Rögzítse a profilt egy megfelelő ragasztóba (pl. Az epoxigyantából vagy a JACE SB020-ból, a szubsztrátumtól függően) teljesen beágyazva.

Megjegyzés: A JACE SB020 felső profilszéle kb. 3/32 "(2,5 mm) nagyobb, mint a lépcsőhuzat.


201902231528123773743201902231528207897132

  • Karbantartás


A JECA SB020 lépcsősorú profilok nem igényelnek különösebb karbantartást és gondozást, és ellenállnak a penésznek és a gombáknak. Tisztítsa meg a profilokat a szokásos háztartási tisztítószerekkel.

A környezetre vagy az agresszív anyagoknak kitett rozsdamentes acél felületeket enyhe háztartási tisztítószerrel rendszeresen tisztítani kell. A rendszeres tisztítás megtartja a rozsdamentes acél megjelenését és csökkenti a korrózió kockázatát. Minden tisztítószernek sósav- és hidrogén-fluorid- és kloridmentesnek kell lennie. A rozsdamentes acél felületeket króm-polírozószerrel kezelve megvilágítanak.

contact us


Hot Tags: rozsdamentes acélból készült lépcsőfüggő profil, csúszásmentes kopásfelülettel, Kínával, beszállítókkal, gyártókkal, márkákkal, vásárol, kedvezményes, alacsony áron, Kínában gyártva

Vizsgálat

You Might Also Like