Lépcsőprofil, csúszásmentes, hőre lágyuló gumi kopásfelülettel

Lépcsőprofil, csúszásmentes, hőre lágyuló gumi kopásfelülettel

A JECA ST Tile berendezés a csempézett lépcsőélek védelmét szolgálja, és könnyen látható, csúszásmentes kopásálló felületet biztosít a tartós, biztonságos és vizuálisan vonzó lépcsősorú kialakításhoz. A JECA ST csempe berendezés a meglévő alkalmazásokhoz (pl. Javításhoz) kapcsolódik. Megakadályozza, hogy a lépcsőfokok lapkánál szélei lecsúszjanak. Biztosítja a csúszásmentes kopásfelületet. Öntapadós, csúszásgátló futófelület, színes beágyazott ásványi szemcsés bevonattal (különféle színekben) Csúszásgátló futófelület cserélhető a csempe kötés kabátja Ideális irodákhoz, bevásárlóközpontokhoz és más nyilvános helyiségekhez.
Csevegj most

Termék részletek

201804081357077380775


  • FUNKCIÓ

A JECA ST Tile tri-t úgy tervezték, hogy megvédje a csempézett lépcsőéleket, és könnyen látható, csúszásmentes kopásálló felületet biztosítson a tartós, biztonságos és vizuálisan vonzó lépcsősorú kialakításhoz. A profil vonzó és tartós rozsdamentes acélból készült, speciális csúszásgátló futófelülettel, amely különösen alkalmas a nehéz lábforgalomnak kitett területekre, mint például irodák vagy közterületek. A felület egy öntapadós, csúszásgátló futófelületet tartalmaz beágyazott ásványi szemcsés bevonattal. A futófelület különböző színekben kapható, és sérülés vagy kopás esetén cserélhető. A profil beépíthető kerámia vagy természetes kővel borított lépcsőkbe, valamint esztrichbe vagy felületre. A JECA ST Tile tri 1-3 / 16 "(30 mm) és 2-5 / 32" (55 mm) szélességben kapható.

A JECA ST Tile tri a profil egyik változata anélkül, hogy rögzítő láb lenne. A JECA ST Tile tri-t a meglévő lépésekhez köti, pl. A sérült élek utólagos felszereléséhez, így nincs szükség a teljes lépés cseréjére. A JECA ST Tile tri 1-11 / 32 "(34 mm) és 2-21 / 64" (59 mm) szélességben kapható.

SB022-2BGSB020ceeb53a8052214250d673ca595ef533

  • Telepítés

JECA ST Tile

1. Válassza ki a profilt a lapka vastagságának és formátumának megfelelően.

2. Szerelje fel a lépcsőcserepet a lépcső futófelületével.

3. Egy fogazott simítóval használjon vékonyan habarcsot a kinyúló perem felett.

4. Töltse fel az üreget a profil alsó részén a vékony habarcs segítségével.

5. Nyomja meg a profil trapéz alakú perforált rögzítő lábát a vékony habarcsba, ügyelve arra, hogy a profil elülső széle átfedje a csempét. A szélesség területén teljes lefedettséget kell biztosítani a profil támogatása érdekében.

6. Szorítsa fel a vékony habarcsot a horgonyzó lábon és a lépcsőfelületen, hogy biztosítsa a csempék szélének teljes lefedettségét és támogatását.

7. A burkolólapokat szilárdan beágyazza úgy, hogy a csempézett felület egybeesik a profil tetejével.

8. kb. 1/16 "- 1/8" (1,5-3 mm) távolságot kell hagyni a lapka és a profil között.

9. Töltse fel teljesen a csatlakozódugót vagy az anyagot.

JECA ST Tile

1. Tisztítsa meg a lépcsőfejeket és szükség esetén javítsa meg a sérült területeket.

2. Tisztítsa meg vagy zsírtalanítsa a profil alsó részét.

3. Rögzítse a profilt egy megfelelő ragasztóba való teljes beágyazásával

Megjegyzés: A JECA ST Tile felső profilszéle kb. 1/16 "(1,5 mm) nagyobb, mint a lépcsőborítás.

201902231528123773743201902231528207897132


  • Karbantartás

A JECA ST csempe díszlépcsőprofil nem igényel különleges karbantartást és gondozást, és ellenáll a penésznek és a gombáknak. Tisztítsa meg a profilokat a szokásos háztartási tisztítószerekkel. A környezetre vagy az agresszív anyagoknak kitett rozsdamentes acél felületeket enyhe háztartási tisztítószerrel rendszeresen tisztítani kell. A rendszeres tisztítás megtartja a rozsdamentes acél megjelenését és csökkenti a korrózió kockázatát. Minden tisztítószernek sósav- és hidrogén-fluorid- és kloridmentesnek kell lennie. A rozsdamentes acél felületeket króm-polírozószerrel kezelve megvilágítanak.

contact us

Hot Tags: lépcsőfüggő profil csúszásmentes, hőre lágyuló gumi kopásfelülettel, Kína, beszállítók, gyártók, márkák, vásárlás, kedvezmény, alacsony ár, gyártott Kínában

Vizsgálat

Akár ez is tetszhet