U alakú rozsdamentes acél csempe vágás

U alakú rozsdamentes acél csempe vágás

Van még több terv a stailess csempe díszítéshez. Ha saját tervezésre van szüksége, nincs probléma, a rajzok alapján testre szabható. Cégprofil Kapcsolat: lisa@jecaco.com Mobil / whatsapp : + 86-13717478176
Csevegj most

Termék részletek


U alakú rozsdamentes acél burkolat


A 304 rozsdamentes acél fali sarokprofil ötvözi a modern és időtlen kialakítást a biztonságos élvédelemmel, így ideális a biztonságos szélvédő kialakításához és a belső fal sarok díszítéséhez.


Színes gyűjtemények:

Ezüst fényes, ezüstcsiszolt,

Arany fényes, aranycsiszolt,

Rózsa arany fényes, rózsa arany csiszolt,

Fekete fényes, fekete csiszolt,

Vállalati profil

A JECA professzionális, innovatív, dekoratív anyagokat gyártó vállalkozás. "Célja a trimmek, az innováció, a legjobb minden termék" a cél. Az új, tervezett dekorációs csempe szegély / csempe szegély / szegélyvágás számos szabadalmat kapott, beleértve a nemzeti "használati modell szabadalmakat" és a "szabadalmi szabadalmat", amelyek nagy dicséretet nyernek itthon és külföldön.


A JECA 10 éves export tapasztalattal és kiváló minőséggel, fejlett szolgáltatásokkal és versenyképes árakkal számos ügyfél bizalmát és támogatását nyerte el. Az Egyesült Államokba, Spanyolországba, Olaszországba és más európai országokba és közel-keleti országokba exportáltuk a kárpitokat.

201804081424106730328 Lépjen kapcsolatba velünk:

lisa@jecaco.com

Mobil / whatsapp: + 86-13717478176


Hot Tags: u alakja rozsdamentes acél csempe berendezés, Kína, beszállítók, gyártók, márkák, vásárlás, kedvezmény, alacsony ár, gyártott Kínában

Vizsgálat

Akár ez is tetszhet